+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Інтелектуальні електричні приводи T-Smart від Timotion

Інтелектуальні електричні приводи T-Smart від Timotion

Привід із функцією «T- Smart» містить вбудовану плату драйвера. Це дозволяє розширити внутрішню функціональність без необхідності зовнішнього блоку керування, спрощуючи збірку та роботу системи.

Інноваційна функція T-Smart TiMOTION доступна в двох варіантах:

1) T-Smart Advanced

Цей варіант T-Smart дозволяє синхронізувати до 8 приводів за допомогою вбудованого контролера, що забезпечує скоординований і ефективний рух. Це робить його ідеальним для використання в автоматизованих системах, таких як робототехніка та промислове обладнання.

2) T-Smart Bus Communication

Варіант T-Smart Bus Communication забезпечує легку інтеграцію з промисловими інтерфейсами за допомогою різних протоколів зв’язку. Ця альтернатива наразі доступна в SAE J1939 і Modbus. Однак інші протоколи зв’язку також можна налаштувати.

  • SAE J1939

SAE J1939 — це протокол, який зазвичай використовується серед автомобільної, а також сільськогосподарської, лісової та будівельної техніки. Цей привід сумісний з існуючими системами, що використовують SAE J1939, що спрощує процес підключення та зменшує кількість необхідних компонентів. В якості додаткової переваги він оснащений вбудованими механізмами безпеки, які забезпечують роботу приводу.

  • Modbus RTU

Ці приводи також можна легко інтегрувати в існуючі промислові системи за допомогою Modbus RTU, протоколу послідовного зв’язку, який переважно використовується в промисловій автоматизації та управлінні процесами. T-Smart Modbus RTU пропонує полегшений моніторинг, спрощену проводку та гнучке програмування, підтримуючи широкий діапазон керування.

Технологія приводу «T-Smart» доступна в таких моделях, як MA2, MA3, MA4, MA6 і VN1. Ці розумні приводи мають вбудовану плату драйвера з мікропроцесором, що дозволяє приводам працювати без блоку керування за допомогою функції T-Smart.

T-Smart пропонує неперевершене налаштування відповідно до конкретних потреб програми. Є можливість повної адаптації ходу, швидкості, вантажопідйомністі, програми, захисту, кріплення та довжини кабелю приводів до точних специфікацій користувача.



 

Новини та статті