+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Нові компактні одно – і двоконтактні релі D серії

Реле DRI – це оптимальне рішення для монтажу в обмеженому просторі. У промислових умовах монтаж повинен проводитися швидко, легко і безпечно. При використанні в обмеженому просторі шаф управління мініатюрних виробів часто виникають труднощі, коли потрібна заміна компонентів, тонкі контакти реле часто є причиною поломок. Але це перестає бути проблемою, якщо мова йде про новий компактний (всього 15мм) DRI реле Weidmüller з його надійними контактами типу fast-on, які безпомилково фіксуються в пазах колодки, гарантуючи швидкий і безпечний монтаж. Спеціальна кнопка тестування не вимагає інструментів для перемикання, а легкопомітний світлодіод робить ідентифікацію швидкою і зрозумілою.

Реле DRI пропонуються у варіантах з різним виконанням колодки, в тому числі з одностороннім і двостороннім підключенням. Колір на кодування тестової кнопки і надійна маркування вироби дозволяє зменшити кількість помилок при монтажі і пусконалагоджені.

Типові застосування DRI включають шафи управління в енергетичній та переробній галузях і машинобудуванні. Під час монтажу шафи управління і подальшого сервісу реле DRI забезпечують надійний контакт в умовах обмеженого простору: будь то панелі управління ліфтом або вітроенергетичні установки – всюди, де потрібно безперебійність і стабільність роботи.

Реле DRI Weidmüller пропонуються в одне – і двоконтактному виконанні для різних напруг котушки. В якості опції обидва варіанти мають оперативну кнопку перевірки з кольоровою індикацією: змінна напруга – червоний, постійне – синій, а також світлодіод. В наявності є таке напруження котушки: DC: 12V, 24V, 48V, 110V; AC: 24V, 115V, 230V. Робочий струм для одноконтактного виконання – 10 А на 230 Vac, для двоконтактного – 5А на 230 Vac.

 

Новини та статті