+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Підвісна кабельна система (шлейфовий струмопідвід)

Кабельні візки призначені для кріплення і м’якого пересування живильного електрокабелю до джерела споживання для кранів всіх розмірів, електроталей і іншого навісного електрообладнання.

Гнучкі системи кабельних візків фірми Conductix Wampfler дозволять переміщати плоскі і круглі силові, керуючі і комбіновані кабелі. Вони можуть також переміщати шланги для передачі рідин, повітря або газів. Гнучкі підвісні системи компанії Conductix Wampfler використовуються у всьому світі. Можна назвати кілька можливих застосувань: на сталеливарних заводах, в портах, в цехах кольорової металургії, ГЗК.

Підвісна кабельна система на тросі – для простих систем енергопостачання від 1 до 3 кабелів. Для застосувань, де неможлива установка С-образних профілів. Підходять для внутрішнього використання і для роботи на відкритому повітрі.

С-образні профілі – в системах енергопостачання від легкого (програма 230) до важкого (програма 260) виконання системи С-образних профілів мають найрізноманітніше застосування: у виробництві, под’ёмно- транспортної техніки (крани, електроталі і ін.), Транспортних системах, агротехніці, спеціального машинобудування, і т. д. з-образні профілі поставляються як оцинкованими, так і у варіанті з нержавіючої сталі (програми 230 – 240). Є спеціальні виконання для застосування у вибухонебезпечному виконанні ATEX. Можна використовувати для роботи в приміщеннях і на відкритому повітрі.

Ромбоподібний профіль – системи енергопостачання на ромбоподібному профілі переважно використовуються для кругових та криволінійних шляхів або в дуже забруднених середовищах (наприклад, при установці на силосних станціях). Ці системи гарантують відмінну роботу навіть якщо траса має перепади по висоті. Ромбоподібний профіль Conductix Wampfler оцинкований або зроблений з нержавіючої сталі (програма 270). Можливо спеціальне виконання для застосування у вибухонебезпечному виконанні ATEX. Можливе використання для роботи в приміщеннях і на відкритому повітрі.

Більш детально з продукцією Ви зможете ознайомитися завантаживши каталог на нашому сайті.

 

Новини та статті