+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Прямі та кутові з’єднувачі RJ45. Weidmuller.

Зростаюча тенденція до децентралізації електрообладнання викликала потребу в більш компактних шафах. Разом з цим, дані повинні передаватися на найвищих швидкостях. Кабельні лінії монтуються в обмежений простір, що часто спричиняє за собою сильний перегин і подальшу поломку кабелю і, внаслідок цього, вихід лінії передачі даних з ладу.

З конекторами Weidmuller RJ45, кабелі можуть монтуватися прямо або під кутом в чотирьох різних напрямках. Монтаж з’єднувача на кабель можна виробляти легко в польових умовах – за один підхід, зі швидкістю до одного роз’єму в хвилину і без використання спеціальних інструментів. Новаторський дизайн з’єднувачів RJ45 допомагає значно заощадити простір при підключенні.

Переваги продукту:

    • Надійність контактів. Потрійне з’єднання робить контакт більш надійним – навіть зі складними ізолюючими матеріалами
    • Використання в польових умовах. З’єднувачі можна монтувати на виїзних роботах за одну хвилину без використання спеціальних інструментів.
    • Легка адаптація. Варіації напрямків підведення кабелю, допомагають врахувати нюанси прокладки комунікацій і обійти важкодоступні місця.
    • Можливість використання в промисловості. Завдяки міцному металевому корпусу і повного екранування передані дані оптимально захищені від перешкод.

Більш детальна інформація:

http://catalog.weidmueller.com

 

Новини та статті