+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Шинопровод для великого струму Hevi Bar MD від Conducitx Wampfler

Електроживлення різних кранів в металургії – важливе завдання будь-якого підприємства. Важливо, щоб крани працювали день у день в складних умовах експлуатації: запиленість, високі температури і т.д. Місія компанії Conductix Wampfler полягає в тому, щоб допомогти вам зберегти роботу обладнання в їх критичних умовах, і уникнути дорогих простоїв.

Якщо на своєму заводі ви використовуєте лиття гарячого металу розливними або ковшовими кранами, завалочні крани, розвантаження навантаження котушок транспортними кранами, слябовий, балковий, брусковий кран для транспортування різного типу металу, то система Hevi Bar MD є найкращим рішенням.

Надійна система шинопроводів Conductix Wampfler Hevi Bar MD вирішить ваші питання з електроживленням. Дана система буде працювати десятиліттях, в буквальному сенсі – це рішення буде «застосував раз і назавжди».

Шинопровід Hevi Bar MD поєднує в собі зносо і корозійну стійкість нержавіючої сталі з електричними властивостями алюмінію для максимальної провідності. Шина з нержавіючої сталі покрита шаром алюмінієвого сплаву для передачі високих струмів і довговічності роботи за своїми властивостями підходить краще, ніж мідні шини, повністю алюмінієві шини або сталеві шини.

Ключова компетенція компанії Conductix Wampfler полягає в консультуванні, розробці, виробництві і інженерними рішеннями по кожному індивідуальному запиту для електроживлення різних машин в критичних умовах експлуатації.

Conductix Wampfler пропонує вам широкий спектр рішень, які можуть бути адаптовані до ваших індивідуальним вимогам.

 

Новини та статті