+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Шинопроводи Wampfler

Шинопроводи забезпечують безпечну і економічну поставку електроенергії і даних рухаються по направляючої машинам. Шинопроводи Conductix Wampfler використовуються у всьому світі в різних виробничих і транспортних системах при найжорсткіших умовах. Серед яких: • мостові крани, підвісні дороги і пасажирський транспорт; • автоматизовані складотранспортние пристрої; • струмознімальних контактні кільця; • обладнання для автоматизації робочого місця.

Ізольовані шинопроводи Conductix Wampfler можуть бути однополюсними, багатополюсними і закритими системами. Вони задовольняють вимогам найостанніших міжнародних стандартів (ЄС, EN). Всі вони безпечні і захищені від прямого доступу (IP23). Номінальні струмові навантаження від 10 до 2000А при 100% циклі роботи і номінальній напрузі до 660V. Матеріалом шини може бути нержавіюча сталь, оцинкована сталь, мідь або алюміній з запатентованим Conductix Wampfler нержавіючим покриттям. Для спеціальних застосувань є перевірені неізольовані шинопроводи. Шинопроводи Сonductix Wampfler можуть мати будь-яке число полюсів, швидко і легко монтуються як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні. Вони можуть поставлятися зі звичайною фурнітурою або з нержавіючої сталі для використання в корозійних середовищах.

Шинопроводи Conductix Wampfler відрізняються від інших шинопроводов тим, що мають: 1. враховувати теплові коливання конструкцію, що дозволяє різнорідним матеріалами системи вільно розширюватися і стискатися під час змін температури навколишнього середовища, таким чином знімає звичайну хвилястість шин і пов’язані з цим проблеми; 2. Cоединители шин є кращими в промисловості і мають конструкцію, що забезпечує високу механічну міцність, тим самим гарантують хороше електричне з’єднання. Обидві ці ключові особливості дозволили компанії Conductix Wampfler стати визнаним лідером у виробництві шинопроводів. Крім того, крім високоякісних шинопроводи для поставки електроенергії, компанія Conductix Wampfler пропонує шинопроводи з неперевершеною передачею даних і зв’язку в більшості установок. Довгими установками і установками з важкими виробничими умовами можна керувати за допомогою системи POWERTRANS® і / або Datametal-шин для цифрового зв’язку.

Шинопроводи Conductix Wampfler забезпечені ізоляційними матеріалами, які працюють в наступних температурних діапазонах: • від -30 о С (-22Т) до +55 о С (+ 131Т) для стандартних систем • від -30 о С (-22Т) до +85 о С (+ 185Т) для теплостійких систем Для експлуатації при низьких температурах, де можливо льодоутворення, Conductix Wampfler може запропонувати дві системи ледоудаленія: в одну і дві стадії.

В межах кожної категорії шинопроводов Conductix Wampfler можливі кілька струмоприймачів, кожен з яких забезпечує багато-осьової порядок руху, таким чином здійснюється корекція між звичайними способами монтажу і похибками пересування машини. Все це гарантуватиме безперервну передачу енергії і даних, зменшуючи знос черевиків струмоприймача до мінімуму. Перевірка зносу черевиків також легка, оскільки Conductix Wampfler може постачати моніторингові пристрої з індикатором зносу, які забезпечують постійний контроль за станом черевиків струмоприймача і показують в автоматичному режимі можна переміщатися / не можна переміщатися. Стандартні струмоприймачі Conductix Wampfler призначені для роботи зі швидкостями пересування до 10 м / с. Струмоприймачі для роботи з великими швидкостями доступні після запиту. Насадки заземленого токос’емника характерно пофарбовані в зелений колір, а заземлення шинопроводи мають характерну зелену смугу, що дозволяє їх розпізнавати. Крім того, конструкція заземленого токос’емника така, що дозволяє йому першим вступити в контакт, коли багатополюсному струмознімальних пристрій входить в контакт з шинопроводом, і останнім розірвати контакт, коли багатополюсному струмознімальних пристрій віддаляється від шинопровода.



 

Новини та статті