+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Сигнальне обладнання Auer Signal

Компанія Auer Signal існує на ринку сигнальних пристроїв понад 100 років, вироблена їй продукція затребувана в усьому світі. Протягом століття Auer Signal залишається лідером у своїй галузі, завдяки наступним перевагам:

  1. Якісна продукція. Сигнальне обладнання виробництва Auer Signal справно працює на галасливих, запорошених і загазованих виробництвах. Клієнти з різних країн світу підкреслюють, що пристрої Auer Signal не виходять з ладу і не дають збоїв.
  2. Висока функціональність. На високотехнологічному виробництві важливо не тільки якість сигнального устаткування, але і його ефективність. В асортименті продукції Auer Signal пристрої, які роблять виробничий процес сучасним, автоматизованим і безпечним.
  3. Широкий діапазон цін. У Auer Signal можна підібрати сигнальне обладнання для будь-якого бюджету. Вартість залежить від призначення сигнального устаткування, обсягу і конструктиву його виготовлення.

Компанія Auer Signal виробляє такі види продукції:

  1. Оптичні сигнальні пристрої. Устаткування здатне візуалізувати процеси і служить зоровим оповіщенням про нештатну ситуацію. Ефективні для локального застосування. До оптичних сигнальним пристроям ставляться проблискові світлодіодні маяки, сигнальні лампи і стробоскопи.
  2. Звукові сигнальні пристрої. Сповіщають про надзвичайну або нештатної ситуації на відкритому просторі або у великому приміщенні, цеху. Здатні привернути увагу при підвищеному шумі або на великій висоті. До такого виду обладнання відносяться сирени, дзвінки, генератори звуку і звукові сповіщувачі.
  3. Модульні сигнальні колони. При їх виготовленні використовуються ксенонові, світлодіодні або звичайні лампи розжарювання. Актуальними в виробничих цехах, в приміщеннях з конвеєрами, елеваторами і ескалаторами. Устаткування сприяє створенню оптичних комбінацій навколо обраного об’єкта і забезпечує його безпеку.
  4. Оптико-звукові сигнальні пристрої і сигнальні колони. Поєднують візуальне і аудиальне оповіщення. І служать для того, щоб у важких промислових умовах одночасно привернути увагу персоналу світловим сигналом маячка і потужним звуковим сигналом
  5. Спеціальні телефони та аксесуари. Несприйнятливі до атмосферних явищ, вібрацій, ударів, механічних впливів телефони мають широкий функціонал. Також Auer Signal випускає супутні товари: аудіовізуальні сповіщувачі для дзвінка, гарнітуру, захисні навіси.

Пристрої, які дійсно відповідають запропонованим на небезпечних виробництвах нормам, роблять продукцію Auer Signal незамінною на наступних об’єктах:

  • легка і важка промисловість;
  • металургія;
  • аеропорти;
  • вокзали;
  • нафтогазова промисловість;
  • машинобудування;
  • гірничорудні підприємства;
  • масштабні будівництва.

 

Новини та статті