+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

U-link Моніторинг виробництв і машин. Weidmuller

U-link – веб-рішення для віддаленого обслуговування від Weidmüller вражає швидким і безпечним доступом до обладнання. Інтуїтивний інтерфейс u-link може бути легко налаштований і швидко налаштований, виходячи з вимог замовника. На додаток до “хмарного” сервісу, що працює на безпечних високонадійних серверах, розташованих в Німеччині, u-link також надає онлайн платформу з шифруванням трафіку, тобто дані захищені від доступу третіх осіб.

Weidmüller пропонує безліч варіантів ліцензій для програмних продуктів u-link. Крім безкоштовної версії Entry існують тарифи Standard 150, Standard 300, Standard 500 і Standard безліміт. Опція, якою володіють всі версії служби віддаленого доступу u-link, – це веб-додаток для надання керуючому ПК простого і безпечного доступу до пристроїв у віддаленій мережі. За допомогою промислового маршрутизатора Weidmüller і VPN-сервера легко встановлюється надійне VPN-з’єднання з необхідним пристроєм.

Сервер VPN u-link діє як місце зустрічі під час цього процесу, поєднуючи сервісний ПК (клієнт VPN) з маршрутизатором в цільовой мережі, щоб з’єднатися з кінцевими пристроями, які з’єднані з маршрутизатором. Завдяки використанню централізованого місця зустрічі, з’єднання VPN може завжди ініціюватися, як з боку віддаленого доступу (сервісний ПК), так і з боку маршрутизатора, що необхідно відповідно до типових вимог IT-безпеки.

Кожен користувач u-link має окрему базу даних і доступ до сервера – таким чином, клієнти надійно розділені. Передача даних між VPN-сервером u-link і віддаленими клієнтами відбувається через захищене сертифіковане з’єднання OpenVPN (шифрування даних RSA 2048, сертифікати x509).

Версія Entry може використовуватися безкоштовно, і її час використання не обмежений. Кількість об’єктів маршрутизатора (точок доступу до віддаленої мережі) обмежена до 50. Немає ніякого обмеження щодо кількості користувачів служби. Два транзитних з’єднання VPN (де ПК може отримати доступ до маршрутизатора / мережі через VPN-сервер u-link) можуть використовуватися одночасно. Для кожного каналу версія Entry забезпечує пропускну здатність до 500 Кбіт / с 1 ГБ / місяць.

До 150 об’єктів маршрутизатора можуть бути налаштовані за допомогою версії Standard 150. Максимум три з’єднання VPN можуть використовуватися одночасно; додаткові канали VPN можуть бути замовлені як опція. З цією версією користувачі можуть реалістично відобразити топологію пристроїв в чіткої деревовидної структури. Користувачі служби також можуть бути організовані в групи. Поділ прав доступу може також бути точно прив’язано до топології пристроїв. До того ж доступна вдосконалена функціональна статистична інформація. Гарантована пропускна здатність каналу з VPN 1 Мбіт / с при сумарному трафіку до 5 Гбайт / міс. Гарантована пропускна здатність каналу передачі даних 500 кбіт / с при сумарному трафіку до 12 ГБ / місяць. Додаткові канали VPN – кожен додає 1 ГБ / місяць з пропускною спроможністю 1 Мбіт / с, і можуть бути замовлені як опція. Системна доступність становить ≥ 99.6%.

Користувачі можуть налаштувати до 300, 500 і більше об’єктів маршрутизатора з версіями Standard 300, Standard 500 і Standard безліміт. Інші технічні характеристики і умови використання збігаються з пропонованими версією Standard 150. Користувачі можуть оновити одну версію до іншого – від Standard 150 до Standard 300 – просто активувавши ключ ліцензії після придбання ліцензії. Опції розширення, включаючи додаткові з’єднання VPN, можуть використовуватися для всіх версій Standard, додаючи 1 ГБ / місяць трафіку з пропускною спроможністю 1 Мбіт / с.

Користувачі і адміністратори можуть легко оновити безкоштовну версію Entry до версії Standard. Клієнтська обліковий запис, яка була вже створена, оновлюється при введенні придбаного коду користувальницької ліцензії на порталі u-link. Додаткові технічні характеристики стають доступними автоматично, коли вводиться допустимий ключ ліцензії (код активації). Якщо користувачі вводять інший відповідний ключ ліцензії перш, ніж їх версія Standard закінчиться, ліцензія автоматично продовжується на рік.

Те ж саме стосується додаткових опцій VPN з’єднань. Якщо Ви використовуєте одну з версій Standard, ви можете додати додаткові транзитні з’єднання VPN до трьох з’єднань VPN, які можуть використовуватися одночасно. Додаткове з’єднання встановлюється клієнтським адміністратором u-link з введенням ключа ліцензії (код активації терміном на рік). Альтернативно, ключ ліцензії VPN може також використовуватися для розширення транзитного з’єднання VPN, яке було вже додатково замовлено (на один рік).

До порталу u-link можна отримати доступ за посиланням: https://www.u-link.weidmueller.com

U-link системи високопродуктивні при будь-яких умовах, навіть якщо у користувачів немає глибоких IT-знань. Простота, швидкість, безпеку та точність – це чудове віддалене рішення для обслуговування для інженерів-механіків та операторів установки, оскільки воно робить доступ до устаткування максимально простим.



 

Новини та статті