+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Знайомство з брендом Bernstein

Компанія Bernstein AG займається розробкою прикладних рішень для систем безпеки в промисловості. Мета компанії Bernstein AG – забезпечити максимальну безпеку для персоналу, машин і процесів. Тривалий досвід виробництва продукції дозволяє знаходити чудові поєднання механічних і дизайнерських рішень реалізуючи їх у величезній діапазоні вимикачів, датчиків і додатків до них. Bernstein AG реалізує вимоги по техніці безпеки клієнтів в різних областях. На додаток до класичний галузях застосування, як, наприклад, машинобудування і промислове виробництво, компанія пропонує свою продукцію для застосування в будинках, ліфтах і автомобілебудуванні.

Компанія постійно розширює асортимент продуктів і компонентів, що дає можливість надати послуги відповідно до необхідних вимог: від індивідуальних виробів до системи загальної безпеки.

Компанія Bernstein AG виробляє: логічні контролери безпеки, тросові аварійні вимикачі, промислові робочі станції, реле блокування, магнітні, індуктивні датчики і багато іншого.

 

Новини та статті