+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

SMARTcharge – інтелектуальна система управління навантаженням для зарядних точок

Електромобілі стають дедалі популярнішими. Однак необхідна зарядна інфраструктура у приватних будинках, багатоквартирних будинках та компаніях створює серйозні проблеми для підключення до мережі. Щоб уникнути високих пікових навантажень та дорогих відключень, було розроблено SMARTcharge.

Інтелектуальний інструмент управління навантаженням автоматично забезпечує розумний розподіл доступної електроенергії між зарядними станціями, враховуючи всіх споживачів у будівлі, і гарантує, що електричні транспортні засоби будуть заряджені за короткий час. Зручні варіанти моніторингу та управління збільшують огляд і полегшують контроль мережі зарядки. Встановлення SMARTcharge також просте, оскільки система має інтегровану інструкцію яка точно підказує, що робити. Таким чином, система налаштовується та стає готовою до використання в найкоротші терміни.

Залежно від ваших вимог щодо оптимізації споживання енергії, SMARTcharge дозволяє здійснювати статичне або динамічне управління навантаженням для до 50 зарядних станцій з сімейства AC SMART від Weidmüller. Це підтримується легкою інтеграцією з сонячними електростанціями.

Переваги:

  • Легко налаштувати без будь-яких знань програмування
  • Чіткі можливості моніторингу та управління
  • Можливість дистанційного керування процесами зарядки та потужністю зарядки
  • Зручна пріоритезація процесів зарядки та зарядних станцій
  • Дистанційний моніторинг стану окремих точок зарядки
  • Зручна інтеграція фотоелектричної системи

З дистанційним управлінням ви завжди будете мати все під контролем за допомогою SMARTcharge – від простого запиту статусу до управління або пріоритезування процесів зарядки та зарядних станцій.



 

Новини та статті