+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Нові некеровані комутатори EcoLine Series B від Weidmüller

Нові некеровані комутатори EcoLine Series B від Weidmüller

Відмінні нові особливості нових некерованих комутаторів EcoLine Series B:

• Підтримка комунікації в режимі реального часу завдяки функції «Якість обслуговування» — «Клас А відповідності PROFINET»

Функція «Якість обслуговування» визначає пріоритет трафіку даних і регулює пріоритети між різними програмами та службами, мінімізуючи час затримки. Це гарантує, що критично важливі програми завжди виконуються з необхідним пріоритетом, а менш важливі завдання обробляються автоматично в порядку пріоритету. По цьому принципу комутатори відповідають Profinet Conformance Class A для використання в промислових мережах реального часу, таких як Profinet.

• Надійність мереж значно збільшується завдяки функції «захисту від широкомовних штормів»

Окрім продуктивності, надійність мережі є важливою для забезпечення безперебійної роботи виробничих ліній. Комутатори захищають мережу від «широкомовних штормів». Несправний пристрій або несправна програма передає потік широкомовних повідомлень, що може призвести до збою системи. Функція «Захист від широкомовного шторму» (BSP) виявляє потоки повідомлень і автоматично обмежує їх, щоб підтримувати цілісність мережі. Це запобігає потенційним збоям у мережі та стабілізує трафік даних.

• Кришки найбільш поширених комбінацій портів з портами RJ45 та SFP для гнучкого застосування

• Вхід напруги змінного струму дає можливість використання безімпульсного джерела живлення

• Дуже компактна конструкція для установок у місцях, де простір має критично важливе значення

• Затискач DIN‐рейки, що обертається на 90 градусів, дозволяє як горизонтальне, так і вертикальне встановлення

• Зниження загальних експлуатаційних витрат завдяки заощадженню електроенергії (на 60% порівняно з попередніми моделями)

 

Новини та статті