+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Дистанційні системи радіокерування Jay від Conductix Wampfler

Портфель рішень Conductix Wampfler охоплює широкий спектр радіопультів дистанційного керування та включає основні елементи керування з прямим зв’язком та інтерактивні елементи керування з двостороннім зв’язком. Для різних середовищ і вимог безпеки пропонуються промислові пульти дистанційного керування з рівнями безпеки до ATEX SIL 3.

Глибокі знання, передові технології, інноваційний потенціал та досвід у сфері безпеки та радіопередачі дозволяють компанії Conductix Wampfler бути надійним партнером для потреб у бездротових пультах дистанційного керування.

Промислові радіопульти дистанційного керування

Серія Orion

Радіопередавачі дистанційного керування Orion можна використовувати в різних промислових цілях. Приклади включають «велике сховище з керуванням доступом мобільних полиць» і «доступ водіїв вантажівок до воріт і док-дверей». Ці рішення для дистанційного радіокерування пропонують універсальність використання.

Промислові радіопульти дистанційного керування з рівнем функціональної безпеки SIL 2 / SIL 3

Серії UD, Beta, Gama, Pika-Moka, RadioSafe

Окрім управління обладнанням на відстані, радіокерування Jay гарантує сертифіковану аварійну зупинку в разі небезпечної ситуації.

Рівень SIL 2 – серія PLd UD охоплює помірно небезпечні застосування або ті, які можна частково захистити.

Рівень SIL 3 – серії дистанційного радіокерування PLe (Beta, Gama, Pika – Moka & RadioSafe) використовуються для найнебезпечніших застосувань.

Радіопульти дистанційного керування серії Beta, Gama & Pika – Moka доступні в жовтій версії без ATEX і в сірій версії ATEX, у якій радіопульт дистанційного керування працюватиме безпечно навіть за постійного ризику вибуху (газ: зона 0, пил: зона 20).

Аксесуари

Аксесуари для підвищення комфорту роботи, ефективності та безпеки рішень для дистанційного радіокерування.

Відео по продукції:

https://www.youtube.com/watch?v=330nTTQYFNM

 

Новини та статті