+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Нова лінія White Line від Auer Signal.

Нова лінія White Line являє собою виконання корпусів сигнальних пристроїв в новому білому кольорі. Включає в себе сигнальні колони серій MT60 та CT5, а також компактний мультикольоровий маячок RCMM серії R. Ця лінія сигнальних пристроїв з вражаючим дизайном та функціональною різноманітністю ідеально підходить для фармацевтичних підприємств, лабораторій, друкарень, архітектурних рішень, офісів з виробничими приміщеннями, харчової промисловості та інших сфер.

Сигнальні колони MT60

Новий монолітний дизайн з прозорими лінзами та кольоровими світлодіодами, діаметр 60мм, напруга живлення 24VDC-230VАС, опціальне звукове сповіщення, широкий вибір типів монтажу. Поставляється повністю зібраному вигляді для швидкого використання.

Сигнальні колони CT5

Популярні модульні колони серії СТ5 тепер доступні ще в більшому асортименті завдяки елементам у новому білому кольорі. Модульна концепція дозволяє гнучко та легко відповідати необхідним вимогам.

Мультикольоровий маячок RCMM

Компактна версія найуспішнішої серії R також доступна в білому кольорі. Лінза RCMM молочно-біла та забезпечує красивий, однорідний світловий малюнок. Тепер з білим корпусом маячок у відповідному оточенні може бути функціонально не помітним при відключенні.

 

Новини та статті