+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Інструмент Weidmüller

Сучасні технології з’єднання вимагають використання професійного інструменту. Наш інструмент відрізняється економічною ефективністю, якістю, новаторством і ергономічною конструкцією. На сьогоднішній день ми можемо запропонувати найширший асортимент ручних і електричних інструментів для різання, зачищення, обтиску, загвинчування і тестування. За допомогою наших виробів можна готувати, обробляти і перевіряти кабелі електроживлення, а також ізольовані, оптичні, коаксіальні і плоскі стрічкові кабелі, призначені для використання в системах управління і зв’язку.

Групи виробів включають в себе:

Різка

Weidmüller спеціалізується на поділі мідних і алюмінієвих кабелів. Асортимент виробів охоплює інструменти для різання проводів від невеликих перетинів, з прямою передачею зусилля, до проводів великих перетинів. Механічний привід і спеціально розроблена форма ріжучої поверхні знижують необхідне зусилля на рукоятці до мінімуму. Завдяки широкому асортименту інструментів для різання, Weidmüller відповідає всім вимогам професійної обробки кабелю.

Інструменти для різання проводів для передачі даних, контрольних сигналів та телефонії різних зовнішніх діаметрів: до 8 мм (тип KT 8), 12 мм (KT 12), 14 мм (KT 14), 22 мм (КТ 22).

Кабелерізи для кабелів для передачі даних, контрольних сигналів та телефонії з зовнішніми діаметрами: до 45 мм (KT 45 R), 55 мм (KT 55), 80 мм (KT 80).

Кабелерізи фронтальні для кабелів зовнішніми діаметрами: до 25 мм (KTF 25), 35 мм (KTF 36).

Кабелерізи акумуляторні, зовнішній діаметр кабелю до 50 мм (AKT 50, AKT 50 120V)

Кабельні ножі і ножиці самих різних видів: кабельний ніж (SLICER 2K), ніж з пластмасовою ручкою і блокуванням (SLICER 1K), ніж з ергономічної рукояткою і футляром (CUTTY), кабельні ножиці з кевлара (SCISSORS KEVLAR), ножиці з різаком дроту і зазубреним лезом (SCISSOR 2 K), ножиці з різаком дроту (SCISSOR 1 K).

Пристрій для різання кабельних каналів (VKSW), а також різаки для монтажної шини, пробійні інструменти для пробивання отворів (IE-KO-HAT) різних типів і аксесуари до них.

Зняття ізоляції

Асортимент продукції для зняття ізоляції і оболонки охоплює спектр виробів від інструментів зняття ізоляції для невеликих перетинів до інструментів для зняття оболонки для великого перерізу.

Інструменти зачистки і різання кабелю з автоматичним саморегулюванням:

– гнучкий і одножильний провід з ПВХ-ізоляцією, 10mm², 25mm (STRIPAX);

– гнучкий і одножильний провід з ПВХ-ізоляцією, 10mm², 25mm (STRIPAX ZERT);

– гнучкі і одножильні з безгалогенною ізоляцією, 6mm², 25mm (STRIPAX ULTIMATE);

– гнучкий і одножильний провід з ПВХ-ізоляцією, 16mm², 25mm (STRIPAX 16);

– інструменти для зняття ізоляції з проводів Ø 0,2 … 1,3 мм з ПВХ-ізоляцією та ізоляцією із спеціального матеріалу, а також інструменти для зняття ізоляції з оптоволоконних кабелів (MD-STRIPAX LWL).

Інструменти для обтиску

Після зняття ізоляції кінець кабелю може бути обжатий з відповідними контактами або кабельними наконечниками. Обтиск – це спосіб надійного з’єднання проводу і контакту, який практично повністю витіснив метод пайки. Обтиском називають створення суцільного нероз’ємного з’єднання між проводом і з’єднувальним елементом. Такого з’єднання можна домогтися виключно при використанні високоякісних прецизійних інструментів. Результат – безпечне і надійне електричне та механічне поєднання. Weidmüller пропонує широкий асортимент механічних обтискних інструментів. Вбудована примусове блокування з можливістю розблокування забезпечує оптимальну якість обробки. Обтискові з’єднання, що виконуються за допомогою інструментів Weidmüller, відповідають міжнародним нормам і приписам.

Інструмент для нарізки, зняття ізоляції й обтиску наконечників: 0.5mm², 2.5mm², трапецеїдальний обтиск (STRIPAX PLUS 2.5, STRIPAX PLUS 2.5 ZERT);

Для фотоелектричних сполучних роз’ємів (CTF PV WM4 – 2.5mm², 6mm², CTX PV – 4mm², 6mm²), для кабельних наконечників – (від PZ 1.5 ZERT – 0.14 mm² до PZ 50 ZERT – 50 mm²),

Для ножових наконечників – (від 0.1mm² – HTF 28 до CTF 63 ZERT – 6 mm²).

Кліщі

Роботи під напругою вимагають дотримання спеціальних директив і використання інструментів, спеціально призначених і випробуваних для такого застосування. Weidmüller пропонує користувачеві повний асортимент кліщів, що відповідає міжнародним стандартам. Всі кліщі виготовляються і випробовуються відповідно до DIN EN 60900. Завдяки ергономічній конструкції кліщі пристосовані до форми долоні. Це забезпечує оптимальне положення долоні, пальці не стискаються, що в свою чергу не викликає втоми при роботі.

Бокорізи ESD для електроніки: з гострою головкою (SEE ESD 120), з овальною головкою (SEE ESD 125), плоскогубці ESD для електроніки (FZE ESD 130), плоскогубці ESD з подовженими губками для електроніки (SZE ESD 130), бокорізи ESD вигнуті, для електроніки (SVSE ESD 130), бокорізи для електроніки (SUPER CUT), чемодан, комплект плоскогубців ESD (KOF SET ESD), пасатижі довжиною від 160 до 200 мм, для областей застосування з підвищеними вимогами, ізоляція згідно VDE, плоскогубці з довгим зевом (FZ 160), круглогубці з довгим зевом (RZ 160), силові кусачки-бокорізи довжиною 160 мм (KSE 160) і 200 мм (KSE 200), а також кусачки-бокорізи різної довжини (140, 160, 180 мм – SE HD 140, SE HD 160, SE HD 180), пресувальний інструмент для стиснення обох частин корпусу роз’єму RJ 45, придатного для збірки на об’єкті (PWZ RJ45).

Гвинти

Обтиснуті дроти, у відповідних сполучних коробках, можуть бути закріплені методом безпосередньої вставки або за допомогою гвинтових з’єднань. Weidmüller пропонує широкий спектр інструментів для затягування.

Електрична або акумуляторна динамометрична викрутка (DMS 3 ZERT) – динамометричні ключі Weidmüller мають ергономічну форму і тому ідеально підходять для роботи однією рукою. Вони не викликають втоми під час роботи за будь-яких напрямках монтажу. Крім того, вони оснащені автоматичним обмежувачем моменту затягування і мають високу точність повторення; динамометрична викрутка (мех.) і змінні леза.

Вимірювальні пристрої

При спорудженні, обслуговуванні та ремонті електричних установок і пристроїв не обійтися без контрольних приладів. Weidmüller пропонує повний асортимент даних виробів: від покажчиків напруги і струмовимірювальних кліщів до тестерів штепсельних розеток і тестерів струмів витоку. При розробці і проектуванні Weidmüller завжди орієнтується на побажання і досвід користувачів своєї продукції, тому наші пристрої відрізняє практичний дизайн і вищий ступінь надійності.

Двополюсні індикатори напруги (зі світлодіодним або рідкокристалічним дисплеєм до 690 В / 100 Гц (DIGI CHECK PRO, DIGI CHECK, MULTI CHECK, Digi Check Pro 2MM, Digi Check 2MM, Multi Check 2MM); висока електрична міцність при піковому напрузі; контрольний інструмент, відповідний для будь-якій області застосування; цифровий мультиметр (TEMPHASER), цифрові струмовимірювальні кліщі (MULTIMETER C 2606), пробник відсутності обриву в кабелі даних (LAN USB TESTER), інфрачервоний термометр (THERMOMETER 610 LC), безконтактні індикатори напруги (SP 303), батареї для моніторингу та вимірювальної техніки (BATTERIE 1,5V MICRO).

Комплекти інструментів

Майстерні і підприємства віддають перевагу добре впорядкованим асортиментам інструментів. Це дозволяє скоротити час на пошук і підготовку, а також заощадити гроші. Ми реалізуємо ці вимоги в наборах виробів, які відрізняються ефективністю використання, а також високою функціональністю. Комплекти для обтиску наконечників Weidmüller, що дозволяють робити різання, зняття ізоляції і обтиск кабельних наконечників, являють собою по-справжньому практичний вибір при оснащенні виробництва. Валіза для інструменту, укомплектований (Pro Case Insta, Pro Case Premium, TOP CASE INSTA, TOP CASE PREMIUM), а також порожні валізи для інструменту (Pro Case leer, TOP CASE)

Автоматичні машини

Раціоналізація процесів обтиску вимагає збільшення ступеня автоматизації окремих операцій. “Оптимізація термінів монтажу” – це вимога, що пред’являється орієнтованими на майбутнє замовниками до своїх стратегічних партнерів. Відповіддю на цей виклик стають автоматичні пристрої, що забезпечують раціональну обробку дротового матеріалу. При цьому головну роль для клієнта грають універсальність і функціональність. Великий асортимент автоматичних машин виробництва Weidmüller гарантує клієнтам підбір професійного і раціонального рішення в області обробки та переробки кабелю. Автомати для різання проводів (CUTFIX 8, CCM ABLAENGAUTOMAT, CCM PC), для зняття ізоляції з проводів (POWERSTRIPPER 6,0 – до 6 мм 2 / довжина зачистки 3-20 мм, POWERSTRIPPER 16,0 – до 16 мм 2 / довжина зачистки 3-20 мм, POWERSTRIPPER 2,5-20 – 0,5-2,5 мм ² / довжина зачистки 3-20 мм, POWERSTRIPPER від 16-20 – 4-16 мм ² / довжина зачистки 3-20 мм), для зняття ізоляції й обтиску проводів (CRIMPFIX 2.5 M, CRIMPFIX R, CRIMPFIX RS, CRIMPFIX L і ін. – для провідників 0,5 – 2,5 мм²),

Кабельні наконечники

Використання кабельних наконечників гарантує користувачеві незмінно високу якість електричних з’єднань. Додаткова вигода обумовлена перевагами монтажу. Широкий асортимент продукції включає в себе кабельні наконечники з ізоляцією і без неї, а також всі стандартні варіанти кольору. Кабельні наконечники для проводів для підключення в автоматичні вимикачі і пристрої захисту для проводів від 1,5 до 16 мм ², кабельні наконечники з ізоляцією для проводів 0,14-150 мм², кабельні наконечники з ізоляцією спеціальних розмірів для проводів від 0,5 – до 10 , 0 мм ².



 

Новини та статті