+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Клеми вирівнювання потенціалів. Weidmuller

Клеми вирівнювання потенціалів дозволяють організувати замкнуту лінію вирівнювання потенціалів з провідниками перетином від 25 мм ² до 50 мм², яка об’єднує всі електричні потенціали, наявні на виробництві. Відгалуження перетином до 16 мм ² можуть бути зроблені із загальної системи з’єднання. Прості в установці клеми вирівнювання потенціалів надійно вирівнюють різницю.

Зазвичай використовуються клеми на три з’єднання, але, як правило, вони дуже громіздкі, і їх дорога збірка вимагає багато часу і зусиль. Щоб уникнути появи надлишкового електричного струму в системах для протяжних виробничих ліній потрібна єдина стандартна система вирівнювання потенціалів.

Зрівнювання потенціалів зменшує паразитні струми, які можуть викликати помилки вимірювань або поломку. У порівнянні з з’єднанням типу «зірка», децентралізоване вирівнювання потенціалів дає величезну економію місця в шафі. Зникає необхідність в довгих сполучних проводах від окремих польових компонентів для з’єднання із загальною шиною. Досить коротких відгалужень до клемної колодки, з’єднаної в кільце загальної лінії вирівнювання потенціалу. Таким чином, використовується менший простір, скорочується час проводового підключення.

Більш детальна інформація:

http://catalog.weidmueller.com

 

Новини та статті