+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Нова R-серія LED індикації

Нова R-серія LED індикації

Нова серія R від Auer Signal – це не тільки найяскравіший світлодіодний модуль у своїй категорії, він також може похвалитися неймовірним набором функцій та простою концепцією.

Серія R має діаметр 110 мм і у версії з високими лінзами розроблена для максимального ефекту бічного сигналу. Серія R доступна у шести кольорах з кількома функціями та двома класами продуктивності.

Об’єктив компактної версії серії R має молочно-білий колір та забезпечує гарний однорідний світловий малюнок. Якщо ви шукаєте маяк для використання всередині приміщень з вражаючим красивим дизайном та функціональним розмаїттям, компактна версія серії R правильне рішення.

Це найяскравіший світлодіодний одиночний маяк на ринку

Висока енергоефективність світлодіодної технології дозволяє нам піти новим шляхом і запропонувати серію R тільки одного розміру, але у двох класах продуктивності.

Стандартна 6х6 лінз, і висока 6х12 лінз.

Режими та види:

– модель із постійним світінням (кращий вибір для стандартних додатків);

– багатофункціональна (функції залежно від моделі), постійне світло, проблисковий маячок, світло, що миготить, світло, що обертається, пульсуючий світло;

– Багатобарвна модель, 7 кольорів: червоний, жовтий, зелений, синій, прозорий, пурпуровий та бірюзовий.

Комбінована система світло-звук.

Звукова база заснована на перетворювальній технології багатотонального звукового оповіщувача ASS-T, одного з найпопулярніших та найефективніших звукових оповіщувачів у нашому асортименті. Потужність звуку до 103 дБ, 32 тони.

Легке підключення.

Для спрощення підключення серії фахівці оснастили основу серії R тримачем клем. Тут можна змонтувати провідники до кріплення модуля на об’єкті.

Для того, щоб ви також могли встановити серію R на розподільні шафи або машини, не допускаючи попадання води всередину під час встановлення, є спеціальна плоска прокладка для монтажу на гладких поверхнях.

 

Новини та статті