+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Нове рішення для систем електропостачання – Wireless Charger 3.0. Conductix Wampfler

Wireless Charger 3.0 компанії Conductix Wampfler – це рішення для зарядки пристроїв накопичення енергії, засноване на індуктивної передачі енергії для забезпечення безконтактної автоматичної зарядки акумуляторів. 

Wireless Charger 3.0, в доповнення до систем контактної зарядки на великий струм http://wm-ua.com.ua/products/sistemy-zaryadki , значно розширює можливості організації систем зарядки мобільного устаткування, характеризується наявністю системи інтелектуального управління батареями, сучасним дизайном і відсутністю механічного зносу.

Для постійно зростаючих вимог до прискорення виробничих циклів Wireless Charger 3.0 пропонує сучасне рішення для бездротової індуктивної зарядки, в тому числі, і при невеликих часових перервах в робочому процесі, наприклад, під час очікування закінчення процесу завантаження. Також можливе використання батарей меншого розміру, а термін служби елементів може бути збільшений за рахунок більш швидких і частих процесів зарядки, які знижують навантаження на елементи системи. 

Безконтактний зарядний пристрій від Conductix Wampfler складається всього з чотирьох компактних основних компонентів. Система може бути встановлена вертикально і горизонтально і, таким чином, гнучко інтегрована у вже існуючі виробничі або складські процеси.

Центральним елементом Wireless Charger 3.0 є стаціонарне індуктивне джерело живлення IPS (Inductive Power Supply), яке перетворює напругу мережі живлення в змінну напругу більш високої частоти. Магнітне поле, створюване таким чином в пристрої ISP (Inductive Stationary Pad), встановленому стаціонарно на підлозі або на стіні, безконтактно впливає на пристрій IMP (Inductive Mobile Pad), який розташований на мобільному обладнанні. Індукційний при цьому електричний струм надходить в поєднаний електронний пристрій MPU (Mobile Power Unit), який в свою чергу формує постійну напругу, необхідну для зарядки акумулятора.

Серед переваг Wireless Charger 3.0:
– Система IPS оснащена дисплеєм стану і забезпечує енергопостачання, орієнтоване на потреби. У разі, якщо акумулятор заряджається в проміжному режимі на регулярній основі і відповідно до потреб, то забезпечується можливість уникнути потенційно шкідливих мінімальних і максимальних станів зарядки.
– В системі відсутній механічний знос і в цьому відношенні не вимагає обслуговування. На котушках немає відкритих контактних поверхонь, вони повністю герметичні, чим забезпечується висока стійкість до впливів навколишнього середовища.

Висока ефективність і використання передових технологій роблять Wireless Charger 3.0 сучасним рішенням для автоматизованих мобільних систем завтрашнього дня.

Додаткова інформація:
https://www.conductix.com/en/news/2021-09-07/contactless-opportunity-charging-fully-automated-production-and-logistics

 

Новини та статті