+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Знайомство з брендом Lamifil

Компанія Lamifil є одним з провідних світових виробників високовольтних повітряних ліній, проводів і виробів з дроту високої якості, з міді та алюмінію, і їх сплавів, забезпечуючи високу якість для клієнтів. Щорічно компанія Lamifil виробляє більше 44 000 тон алюмінію та 5 000 тонн міді.

Об’єднуючи понад 85 років досвіду і знань, компанія Lamifil розробляє, конструює і виробляє кабельно-провідникову продукцію для залізничної та енергетичної галузі. У компанії Lamifil є можливість індивідуально підбирати нові сплави і продукти, що відповідають потребам кожного клієнта, кожен з яких ретельно тестується в лабораторії, акредитованої за стандартом ISO.

Компанія Lamifil виробляє широкий асортимент напівфабрикатів або готових виробів з алюмінію і міді:

– тверді і скучені алюмінієві провідники, які використовуються в якості жили для підземних кабелів;

– дроти для повітряних ліній електропередачі (ПЛ), починаючи від стандартних конструкцій і закінчуючи проводами підвищеної провідності з алюмінієвого сплаву або термостойкими проводами, стійкими до провисання, а також іншими новими розробками для передачі і розподілу електроенергії;

– дроту з алюмінієвого сплаву для продукції побутового призначення;

– алюмінієву катанку, яка застосовується для розкислення сталі;

– дроту з алюмінієвого сплаву для грозозахисного троса з вбудованим оптоволокном і фазного проводу;

– провідники з алюмінієвого сплаву для виробництва спеціальних кабелів, які застосовуються в автомобільній і електронній промисловості, а також в авіації;

– дроти з міді та мідних сплавів для електрифікації залізниць.

Поєднання інноваційних технологій, значного досвіду та передових технологій виробництва зробили компанію Lamifil одним з найбільших незалежних виробників в Європі.



 

Новини та статті