+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

TERMSERIES – релейний модуль з монтажною шириною 6 мм

Релейні модулі є універсальними розділовими елементами в електричних системах автоматизації. Залежно від потреб, в серії TERMSERIES можна підібрати виріб з фіксованою напругою або з універсальним входом по напрузі, що в даний час є єдиним у своєму роді варіантом в форматі 6-міліметрової клеми.

Наші, засновані на практичних вимогах, принципи проектування знайшли відображення всюди: від високоякісного дизайну, що характеризується відсутністю гострих кромок, різноманіття варіантів з’єднання, аж до таких відмінних рис, як чітка індикація стану навіть при несприятливих умовах огляду. Необмежені можливості установки перемичок, також через розділові пластини, гарантують гнучкість застосування навіть при самих специфічних вимогах.

Завдяки компактному дизайну (ширина одного модуля становить 6, 4 або 12,8 мм), реле і оптореле займають зовсім небагато місця на монтажній рейці. Релейні і опторелейние модулі можуть з’єднуватися один з одним в міру потреби, і надійно управляти навантаженням до 8 А при 250 В. В залежності від завдань замовника можливий вибір між варіантом з фіксованим вхідною напругою, або унікальним мультівольтовим варіантом. Мультівольтовий варіант працює з вхідними сигналами в діапазоні 24-230 В AC / DC. Це скорочує складські витрати, розмір ЗІП і забезпечує рішення для підключення будь-яких дискретних сигналів. З’єднання модулів TERMSERIES є як в гвинтовому, так і пружинному виконанні.



 

Новини та статті