+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

FrontCom® Vario

FrontCom® Vario надає можливість суміщення ліній аналогових і цифрових сигналів, а також ліній електроживлення в компактному варіанті розміщення. У порівнянні зі звичайними сервісними інтерфейсами FrontCom® Vario об’єднує кілька функцій всього в одному корпусі. Дана система відрізняється компактністю, простотою монтажу та універсальністю збірки. Пропонуються різні модулі для передачі даних, аналогових сигналів і ліній електроживлення, а також кілька привабливих конструкцій корпусу, так що ви зможете вибрати рішення, що відповідає вашим конкретним вимогам. Крім того, FrontCom® Vario пропонує ряд унікальних функцій, які роблять цю систему надзвичайно безпечним, швидким і перспективним рішенням.

Переваги FrontCom® Vario

    • Проста і чітка ідентифікація: велика площа поверхні кришки дозволяє забезпечити оптимальну можливість ідентифікації обладнання та чудову розбірливість інформації маркування. Усередині корпусу, поряд з додатковим захистом від дотику до струмоведучих ланцюгів, пропонуються широкі можливості маркування для будь-якого інтерфейсу, що сприяє чіткої ідентифікації встановлених компонентів.
  • Підвищена безпека: варіант виконання з оригінальним замком безпеки (пропонується в якості опції) забезпечує чудовий захист від несанкційованого доступу.
  • Спрощення повсякденної роботи: зручна, за допомогою вбудованого магніту, фіксація кришки у відкритому стані істотно спрощує доступ до встановлених в корпус компонентів, тим самим прискорюючи процес роботи. Крім того, це дозволяє вам як і раніше вільно працювати обома руками!
  • Висока універсальність завдяки модульності системи: FrontCom® Vario пропонує користувачеві унікальну гнучкість, зумовлену модульністю конструкції з можливістю створення більш ніж 5000 комбінацій розташування різних компонентів. Можливі варіанти корпусу як в пластиковому, так і в міцному металевому виконанні для несприятливих умов експлуатації. Всі варіанти виконання відповідають вимогам стандарту IP65.
  • Перспективні можливості передачі даних: роз’єми RJ-45, відповідні найсучаснішим стандартом Cat.6A, гарантують найкращі характеристики роботи інтерфейсу і забезпечують високу швидкість обміну даними до 10 Гбіт / с.

Електронний конфігуратор робить підбір обладнання ще більш швидким і зручним:

http://galaxy.weidmueller.com/wi_frontcom/index.php



 

Новини та статті