+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Інтелектуальні рішення для всіх рівнів в фотоелектричному парку від компанії Weidmuller

Тенденція використання поновлюваних джерел енергії з різним ступенем інтенсивності проявляється по всьому світу. Нові проекти в галузі поновлюваних джерел енергії іноді можуть виникати дуже швидко. Це може бути результатом введених привабливих умов для розвитку альтернативної енергетики на державному рівні або ж вони також можуть бути викликані такими подіями, як катастрофа реактора Фукусіма. В Японії ця подія призвела до швидкого зростання ринку, лідером на якому є компанія Weidmuller, завдяки своєму багатому досвіду в області фотовольтаїки на інших ринках.

Компанія Weidmuller здійснює розробку з самій ранній стадії проекту в своїх інженерних центрах по всьому світу. У разі проектів в області фотовольтаїки – це центри в Німеччині та Іспанії, в яких вимоги замовників з усього світу опрацьовуються розробниками з багатим досвідом проектів сонячних електростанцій. Починаючи з 2007 року компанія займається розробкою, виробництвом і постачанням рішень для сонячних електростанцій.

Ми знайомі з майже кожної проблеми клієнта, які можуть виникнути, і завжди маємо рішення під рукою – будь то особливі вимоги місцевих стандартів, необхідність герметизації, екстремальні температури або інші кліматичні впливу, навряд чи є проблеми, з якими ми не стикалися раніше. Ми вже забезпечили успішні рішення в тропічних і пустельних районах, таких, як Гондурас і Мавританія, а також високогірні об’єкти в Чилі і т.д.

Довгострокова ефективна робота сонячної електростанції без простоїв забезпечується зокрема за допомогою надійних електричних з’єднань і генераторних коробок, розроблених за індивідуальним вимогам для конкретної сонячної електростанції.

Рівні в фотоелектричному парку.

Ми розробляємо і виробляємо відповідні сполучні коробки для всіх рівнів вашої фотоелектричної системи (рис. 1)

Всі функціональні потреби, від розподілу і захисту запобіжниками до моніторингу показників роботи сонячних панелей реалізуються відповідно до параметрів конкретної станції за допомогою високоякісних комплектуючих Weidmuller. Це забезпечує надійну інфраструктуру, а також швидке і точне виявлення помилок у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Сполучні коробки (рівень 1)

Генераторні коробки 1-го рівня (рис.2) збирають шинки від сонячних панелей для з’єднання їх з інвертором або, опціонально, з генераторної коробкою 2-го рівня. Як правило в генераторних коробках 1-го рівня реалізується захист висновків шинок запобіжниками. Опціонально можлива установка системи безперервного контролю продуктивності фотоелектричних установок з допомогою Transclinic xi + (рис. 3). Серія пристроїв Transclinic xi + служить для безперервного вимірювання струму окремих ліній або їх груп, а також напруги в фотоелектричної установці, забезпечуючи таким чином деталізований контроль. Це дозволяє негайно виявляти й усувати несправності, які призводять до зниження продуктивності. Всі компоненти можуть бути захищені пристроями грозозахисту.

Сполучні коробки (рівень 2)

Сполучна коробка на 2-му рівні (рис. 4) об’єднує лінії з 1-го рівня в одну вихідну лінію з інвертором. Всі компоненти можуть бути захищені пристроями грозозахисту, а стан роботи можна моніторити.

Комунікації

Комунікаційні коробки (рис. 5) є сполучною ланкою між окремими компонентами мережі та забезпечують передачу зібраної інформації оператору. Коробки, як правило, розміщені в безпосередній близькості від інвертора і використовуються також для збору і передачі сигналів від інших пристроїв, таких як камер спостереження або метеорологічних станцій.

Монтаж

Weidmuller пропонує професійні інструменти (рис.6) і роз’єми для інсталяторів сонячних електростанцій, що забезпечують швидкість, високу надійність і довговічну експлуатацію.

Факти про реалізовані проекти з рішеннями Weidmuller:

1. 30.000.000 панелей з генерацією понад 6,8 ГВт * год

2. Локальна підтримка майже в 100 країнах

3. Досвід розробки, виробництва і постачання з’єднувальних коробок для великомасштабних фотоелектричних проектів з 2007 року

4.Більш 90000 сполучних коробок по всьому світу

 

Новини та статті