+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Кранові кондиціонери Frigortec

Вантажопідйомні крани часто експлуатуються в украй важких умовах. Наприклад, в металургійних, ливарних і прокатних цехах, де температури можуть досягати + 90 ° С в умовах високої запиленості. В таких умовах завдання щодо забезпечення безпеки людей та речей виходить на перше місце.

Для забезпечення допустимої робочої температури в електротехнічних шафах і підтримки комфортного робочого середовища в кабіні кранівника застосовуються системи обігріву та кондиціювання.

Компанія FrigorTec понад 50 років випускає кондиціонери для кранів і кранових кабін в гарячих цехах, будь то металургійних, ливарних або прокатних. Кондиціювання і очищення повітря здійснюється відповідно до прийнятих норм і створює оптимальні умови праці для машиніста крана. Попутно проводиться охолодження чутливої ​​електроніки силових і керувальних пристроїв, забезпечуючи їх надійну роботу. Такі установки, успішно зарекомендували себе в усьому світі, поставляються для різних варіантів монтажу і з різною потужністю.

Кондиціонери FrigorTec встановлюються серійно на крани KoneCranes, НКМЗ, GOŠA FOM і ін.

Відмінними рисами кондиціонерів FrigorTec

  • можливість установки блоку автоматичного струшування фільтрів конденсатора, що дозволяє продовжити термін експлуатації повітряних фільтрів в умовах надвисокої запиленості і завдяки цьому зберегти повну потужність охолоджувальної установки.
  • робота при температурах від -40 ° С до + 90 ° С в умовах підвищеної запиленості металургійних і цементних виробництв
  • можливість установки фільтрації повітря відповідно до класу забруднення
  • відмінна надійність і якість комплектуючих, підтверджена лідерами світового кранобудування KoneCranes, НКМЗ, GOŠA FOM і ін.

 

Новини та статті