+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Набори інструментів Weidmuller

З наборами інструментів для різання, зачищення кабелю та обтиску наконечників, необхідний інструмент завжди під рукою. Це дозволяє скоротити час на пошук, підготовку, допомагає набагато ефективніше виконувати роботу, заощаджує багато коштів та часу. Скористайтеся високою якістю, довговічністю та функціональністю наборів та інструментів Weidmuller, незалежно від того, ріжете чи знімаєте ізоляцію, обтискаєте наконечник чи виконуєте інші щоденні завдання.

Організація наборів, залежно від типу та кількості інструментів, а також виконуваних завдань, може бути здійснена за допомогою інструментальних ящиків, валіз та сумок. Зокрема, інструментальні ящики компанії Weidmüller можуть бути основою для мобільного робочого місця та гнучко розширюватись під умови ваших техпроцесів. Ці вироби компанії Weidmüller дозволяють ефективно використовувати робочий простір, характеризуються функціональністю та оптимізованою ергономікою.

Також доступні як готові комплекти для обтиску наконечників, так і порожні ящики для самостійної організації. Комплекти для обтиску наконечників Weidmüller, що дозволяють робити різання, зняття ізоляції та обтиск кабельних наконечників, являють собою по-справжньому практичний вибір при оснащенні виробництва.

Додаткова інформація: https://bit.ly/3JzuKUe



 

Новини та статті