+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Неізольований шинопровід – рейка з мідною головкою

Агресивні умови навколишнього середовища і важкі виробничі процеси вимагають міцну і надійну систему шинопроводу.
Conductix-Wampfler CopperHead неізольований шинопровід – рейока з мідної головкою, випробувана і протестована система шинопровода призначена для великих навантажень і застосування в суворих умовах, таких як сталеливарні заводи, меткомбінати і ін. Неізольовані система шинопровода розроблена для застосування в місцях, де висока температура навколишнього повітря , і де неможливо використовувати ізольовані шинопроводи.
Неізольований шинопровід Conductix Wampfler має поліпшений дизайн в порівнянні з традиційними неізольованими шинопроводами інших виробників, і виконаний відповідно до всіх міжнародних стандартів для даного типу продукції. Стандартна довжина рейки 6 м зменшує витрати з логістики та оптимізує монтаж.
Неізольована система шинопроводів має акуратний і компактний дизайн і відмінно зарекомендувала себе для безпечного живлення різних кранових і транспортних установок. Неізольовані шинопроводи доступні в різних розмірах для задоволення індивідуальних сучасних вимог замовників до 1500 Ампер.

Інженери компанії Conductix Wampfler готові допомогти в розрахунку, зробити попередній проект з рекомендаціями щодо вибору типу рейок, установки точок введення, компенсаційних розширювачів, і ін. Для розрахунку достатньо заповнити стандартний опитувальний лист.

 

Новини та статті