+38 (044) 490-32-48 +38 (044) 490-32-49
info@wm-ua.com.ua

Система безпеки SMART. Bernstein

Система безпеки SMART. Bernstein

Система безпеки SMART, що складається з широкого спектру компонентів, є масштабованим рішенням для повного захисту машин і установок будь-якого розміру. Система безпеки SMART захищає людей, машини та процеси. І не тільки це – завдяки запатентованій системі діагностики Daisy Chain кожен підключений пристрій надає вичерпні діагностичні дані. Це стосується не лише електронних компонентів, а й будь-яких механічних компонентів безпеки, які у вас можуть бути і які можна легко інтегрувати в послідовне з’єднання.

Готовність до Industry 4.0

Компанія BERNSTEIN має великий асортимент захисних вимикачів і датчиків для вибору саме тих компонентів, які потрібні для створення індивідуальної системи.
– Послідовне з’єднання компонентів безпеки
– Мінімальне зусилля при монтажі
– Можливість інтеграції механічних перемикачів

Завдяки широкому вибору компонентів безпеки система безпеки SMART завжди індивідуальна та спеціально адаптована до необхідних вимог. Наприклад, якщо машина оснащена безконтактними датчиками безпеки SRF та/або вимикачами аварійної зупинки SEU, дуже часто обирається варіант із послідовним підключенням, що зменшує витрати на підключення та витрати на систему.

Інтелектуальна діагностична система

З інтелектуальною діагностичною системою DCD можна отримати вичерпні діагностичні дані всіх встановлених компонентів системи, а джерела помилок визначити безпосередньо на місці.
– Швидко та легко визначення джерела помилок
– Мінімізація витрат на обслуговування
– Діагностичні дані доступні для кожного підключеного пристрою

Прогнозоване технічне обслуговування

Обслуговування перед обслуговуванням: завдяки постійному аналізу DCD, необхідні роботи з технічного обслуговування вказуються на ранній стадії і таким чином можна уникнути незапланованих простоїв.
– Профілактичне обслуговування завдяки діагностичним даним
– Мінімізація ризиків 
– Вища продуктивність

Високий рівень продуктивності

Найвища надійність: система розроблена для вашої безпеки. Завдяки електронним компонентам у послідовному з’єднанні можна досягти високого рівня продуктивності (до PL e).
– Безпека до рівня PL e, SIL3
– Уникнення простоїв
– Мінімізація помилок

Завдяки варіантам підключення до системи безпеки SMART ви отримуєте повну інтелектуальну систему для захисту ваших машин і установок.
Додаткова інформація про систему беспеки SMART та її компоненти:
https://www.bernstein.eu/fileadmin/downloads/pdf/en/sensortechnik/SmartSafetySystem_EN.pdf
https://www.bernstein.eu/en/smart-safety-system/ 
https://www.bernstein.eu/en/smart-safety-system/product-overview/



 

Новини та статті